Baranka Nation by Sofie

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Met mijn werk vertel ik andermans verhaal. Door te observeren en in te zoomen op details probeer ik het zichtbare bijna voelbaar te maken. Ik ben geen fotograaf die alles naar mijn hand zet om een míjn perfecte plaatje te creëren. Ik laat het over aan de situatie op dat moment en werk graag samen met mijn onderwerp. De persoon, de locatie, het licht, ik laat me graag verrassen.

www.sofievanesch.com
https://www.facebook.com/sofievaneschphotography/